Sledujte nás na:
  • sk
  • en

Aktuality z prostredia kliniky Hollywood smile


Náš SiroLaser Blue ponúka skutočné dentálne ošetrenie bez bolesti

Sirolaser Blue je prvý dentálny diódový laser na svete, ktorý má tri samostatné diódy – modrú, infračervenú a červenú. S týmto vybavením laser zvláda až 21 indikácií, čo predstavuje takmer nekonečné možnosti využitia v zubnej ambulancii.

23.03.2017 13:41:07 Preisť na celý článok


Sú zubné implantáty naozaj najlepším riešením pri strate zuba?

Strata zubov môže mať zdrvujúce následky, či už emocionálne alebo profesionálne, avšak okrem týchto problémov prináša aj zlý fyzický vzhľad, nízke sebavedomie, stratu schopnosti žuvania alebo poruchy artikulácie.

01.02.2017 15:04:51 Preisť na celý článok


SIRONA ORTHOPHOS XG 3D

Na našej klinike dbáme na inovácie a disponujeme moderným technickým vybavením, pomocou ktorého dokážeme pacientom poskytnúť vysoko kvalitné služby so zameraním na detail. Inak to nie je ani v prípade prístroja Sirona XG3D, ktorý dokáže zhotoviť trojrozmerný RTG snímok čeľuste a sánky vo vysokom rozlíšení.

17.01.2017 09:00:44 Preisť na celý článok


Airflow a Perioflow – nenahraditeľný pomocníci dentálnej hygieny

Cieľom dentálnej hygieny je dosiahnuť hladký povrch zuba, vďaka čomu je usadzovanie baktérií a pigmentov oveľa ťažšie. A práve preto Vám chceme prestaviť metódu Airflow a Perioflow, nenahraditeľných pomocníkov dentálnej hygieny. Touto kombináciou nadďasnového a podďasnového čistenia vieme docieliť kompletný estetický a terapeutický účinok.

06.06.2016 10:33:53 Preisť na celý článok


5 najčastejších návykov, ktoré ničia váš úsmev

Aj napriek tomu, že nás pravidelné čistenie zubov sprevádza už od detstva, a s tipmi ako sa starať o ústnu dutinu sa stretávame neustále, nerobíme to vždy správne. Pozrite sa na 5 najčastejších návykov, ktoré ničia náš úsmev a spôsobujú nám nepríjemné ťažkosti. Ak sa týmto návykom budete vyvarovať, vedzte, že sa stav vašich zubov výrazne zlepší.

14.07.2015 15:02:40 Preisť na celý článok